Шановні відвідувачі блогу!!!

Вітаю вас на моїй сторінці в мережі Інтернет!
Сподіваюся, що відвідавши її, ви знайдете для себе корисну інформацію, цікаві ідеї, що надасть вам натхення і наснагу для роботи.

З найкращими побажаннями
Царенко Ірина Вікторівна

5.05.2020

Дистанційне навчання під час карантину в березні - травні 2020 року

1. Завдання для самостійного опрацювання на кожен день відповідно до розкладу Мануйлівського НВК  Ви можете знайти за даним посиланням на блозі Мануйлівського НВК  Мануйлівський НВК, дистанційне навчання.  Зайти на дану сторінку Ви зможете за наявності Інтернет -з'єднання зі свого смартфона, планшета, ноутбука, настільного ПК тощо.

2. Якщо у Вас виникли питання, необхідна консультація - пишіть повідомлення на мій особистий номер у Вайбер, бажано у робочий час - з 8.30 ранку до 15.00, крім суботи та неділі (тільки за крайньої необхідності).

3. Старанно виконуйте запропоновані завдання: читайте, виконуйте письмові роботи, переглядайте рекомендовані відео та презентації, виконуйте вчасно тести, тощо.

4.Якщо у вас вдома немає шкільного підручника - за цією адресою можна прочитати чи викачати  будь - який з них : https://imzo.gov.ua/pidruchniki/elektronni-versiyi-pidruchnikiv/

5. Слідкуйте за оголошеннями на моєму блозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар